Uitnodiging ALV 2023

Graag nodigen we jullie op zondag 2 april uit voor de Algemene Ledenvergadering van de VWCCN, die wordt gehouden in Ontmoetingscentrum De Herberg in Amersfoort.

Jullie worden daar onder andere bijgepraat over de invulling van het programma voor het nieuwe cabrioseizoen, de financiën en het voorstellen en installeren van 3 nieuwe bestuursleden.

De vergadering vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Herberg in Amersfoort. Geen restaurant dit keer om de kosten laag te kunnen houden, zodat ze geen onevenredig deel van de begroting zullen opslokken. Uiterlijk om 13.00 uur moeten we afronden en de zaal verlaten i.v.m. andere activiteiten.

Vanaf 9.45 uur staan koffie en thee klaar. Stipt om 10.30 uur start de vergadering.

Na afloop ontvangt iedereen een lunchpakket. Het leek ons leuk om de ALV weer eens te koppelen aan een korte toertocht. Dit ‘Rondje Austerlitz’ lag voor een deel nog op de plank,  toen het evenement in de coronaperiode werd afgelast. We passeren onderweg een aantal mooie kastelen. De tocht eindigt bij de Piramide van Austerlitz, waar we met elkaar nog kunnen genieten van een drankje voordat eenieder weer naar huis terug rijdt.

Degenen die zich aanmelden voor de ALV ontvangen eind maart een e-mail met de agenda, de jaarcijfers en de notulen van de ALV van 2022 en de routebeschrijving naar de parkeergarage in de buurt van het Ontmoetingscentrum.

Hopelijk tot ziens in Amersfoort.

Adres:  Ontmoetingscentrum De Herberg, Watersteeg 85, 3824EL Amersfoort

Programma zondag 2 april:

 9.45 uur - 10.15 uur: ontvangst

10.30 uur - 12.30 uur: vergadering

12.45 uur: uitdelen lunchpakket en aansluitend start toertocht (ca.50 km)

14.30 uur - 15.30 uur: drankje bij de Piramide van Austerlitz

Inschrijven is niet meer mogelijk, eventuele afmeldingen:  evenementen@vwcabrio.nl