Uitnodiging Algemene Leden Vergadering VWCCN 2024

Microphone 704255 1920

De Algemene ledenvergadering (ALV) van de VWCCN  voor 2024 staat dit jaar anders dan anders op de agenda. Het is namelijk niet de eerste zondag in april, zoals altijd, maar op zaterdag 20 april a.s.. 

Dit jaar zal de ALV plaatsvinden in het Concordia gebouw in Haastrecht. Haastrecht is een plaats in Zuid-Holland. 

Aan het programma voor deze dag wordt nog gewerkt maar de grote lijnen zijn als volgt: 

‘s Morgens ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Aansluitend de ALV. De agenda zal later bekend worden gemaakt na uw aanmelding of deze komt in de Open Kap. Na de ALV zal er een eenvoudige lunch klaar staan. 

Aansluitend wordt er een route gereden welke u een mooi stuk van de omgeving zal laten zien. De route zal eindigen in de omgeving van Dordrecht.

Meer informatie zult u vinden in Open Kap nummer 2. 

In Dordrecht hebben we voor de mensen die een nachtje willen blijven slapen en ook de voorjaarsrit mee willen beleven op zondag 21 april met Van der Valk een mooie afspraak kunnen maken. Zo hebben we een aantal kamers beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs zodat u niet heen en weer hoeft te rijden wanneer u beide evenementen wil meemaken. 

Natuurlijk kunt u hier ook gebruik van maken wanneer u zich alleen voor de Voorjaarsrit aan wil melden. Indien u gebruik wil maken van een drie gangen-diner zouden we deze gelijk mee kunnen nemen met uw reservering. De kosten hiervoor bedragen 49,50 euro per persoon. 

LET OP! We hebben tot en met 18 februari de optie op deze kamers. Het boeken van een kamer doet u zelf. Om de hieronder genoemnde prijzen te krijgen moet de code DOR-GF26739 worden gebruikt bij het aanmelden. Deze code is alleen te gebruiken als er geboekt wordt door een mail te sturen naar sales@dordrecht.valk.nl of te bellen  met sales +31 78 870 08 30. Deze zijn te berijken op werk dagen van 9 tot 17 uur. Bij voorkeur graag uit om te mailen.

De volgende kamers zijn voor ons beschikbaar: 

10 x Comfort kamer 2 volwassenen 20 april € 159,00 (incl. ontbijt) ook mogelijk voor 19/21 april.

24 x Superior kamer 2 volwassenen 20 april € 169,00 (incl. ontbijt) ook mogelijk voor 19/21 april. 

De Voorjaarsrit 2024 vindt plaats op zondag 21 april en zal starten in de omgeving van Dordrecht. De dagindeling en route die we gaan rijden zijn in voorbereiding, hier willen we nog niet al te veel over kwijt. 

0verige informatie en de inschrijving voor de Voorjaarsrit vindt u in de Open Kap 2 en tegelijkertijd ook op de website. Wij hopen u graag te zien bij de ALV en/ of bij de Voorjaarsrit! 

Heidi Snaterse en Fred Alphenaar

 

Inschrijfformulier ALV 2024
Kies een optie
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
Kies een optie
Ja
Nee