Kampeerweekend: we gaan los!

Kampeerweekend in het land van Peel en Maas, 2 t/m 4 juli 2021

Een jaar later dan gepland, gaat het dan toch echt gebeuren. Het Volkswagen Cabrio kampeerweekend wordt gehouden van vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli, waarvoor je van harte wordt uitgenodigd. Voordat je het weet, zitten wij gezellig bij elkaar op een mooi kampeerveld in het Limburgse Venray. Lees snel verder en meld je aan! 

Als thuisbasis hebben wij gekozen voor camping 'De Oude Barrier' aan de Maasheseweg 93 in Venray. De geschiedenis van  de camping gaat ver terug. Naar verluidt, was er op de plaats waar nu de camping is in de tijd van Napoleon een tolpunt. Hier zou dan ook de naam naar verwijzen (Franse woord ‘barrière’). De camping ligt net buiten Venray in een bosrijk gebied. Op en rondom de camping kan er niet alleen gewandeld worden, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van het zwembad en de sportvelden. 

Op het afgehuurde kampeerveld is voldoende ruimte voor onze vertrouwde kampeermiddelen en onze mooie cabrio’s. Overige auto’s kunnen worden geparkeerd op een afzonderlijk parkeerterrein. Mocht je liever niet willen kamperen, dan kan er gekozen worden voor het boeken van een kamer bij hotel Asteria, dat op loopafstand van de camping ligt. 

Zoals elk jaar zal er op het kampeerveld een tent worden opgebouwd voor gezamenlijk gebruik (onder voorbehoud i.v.m. regels RIVM). Er is geen campingwinkel aanwezig, maar er kunnen voor het ontbijt wel broodjes worden besteld. Ook is er een cafetaria aanwezig. Mocht je nog boodschappen nodig hebben, dan ben je met de auto zo in het centrum van Venray. 

Het onderstaande programma is onder voorbehoud, omdat ook wij ons moeten houden aan de geldende maatregelen van het RIVM. 

Vrijdag 2 juli vanaf 15.00 uur: 

Welkom op de camping. Koffie en een stukje Limburgse vlaai staan klaar!

Avondeten op eigen kosten. Cafetaria op de camping is open, maar er zijn ook diverse restaurants in de omgeving van de camping.

Installeren kampeermiddel en ’s avonds maken wij er een gezellige avond van.

Zaterdag 3 juli:

Na een rustige start in de ochtend (ontbijt zelf te verzorgen) verzamelen wij voor een rit in de prachtige omgeving van Peel en Maas. Rond de middag zal er een bezoek worden gebracht aan een voor deze streek typische champignonkwekerij, waar wij niet alleen een rondleiding krijgen, maar ook verrast zullen worden met allerlei culinaire hapjes. De rit wordt vervolgd en onderweg brengen wij nog een bezoek aan een Peelmuseum. Via diverse andere mooie plekjes keren wij weer terug naar de camping.

’s Avonds genieten wij gezamenlijk van de barbecue! 

Zondag 4 juli:

Na het ontbijt (zelf te verzorgen) maken wij ons op voor wederom een prachtige rit door het Limburgse landschap. Na een verrassende tussenstop verwachten wij rond 14.00 uur terug te zijn op de camping, alwaar wij onze kampeerspullen kunnen opruimen, afscheid van elkaar kunnen nemen en hopelijk kunnen terugkijken op een gezellig kampeerweekend. 

Wil je erbij zijn, download dan het inschrijfformulier via onderstaande knop en stuur het formulier naar: 

Karen en Hans Kisters

Overloonseweg 91 c

5804 AT Venray 

Aanmelden kan tot en met 18 juni 2021.

Graag zien wij jou in het eerste weekend van juli in ons prachtige Venray en hopen uiteraard op mooi weer. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Stuur dan een mail naar karen.kisters@gmail.com