Taxatiedag  Volkswagen Cabrioletclub Nederland 

Op zaterdag 13 mei is er weer de jaarlijkse taxatiedag van de Volkswagen Cabriolet Club Nederland. Dit keer zijn we te gast bij Jaap Bergman kevers
De keuring wordt verricht door Steijn Sportcars, een erkend taxatiebureau uit Alphen a/d Rijn

De keuringskosten bedragen €110,00 Er kan contant of per pin aan de taxateur betaald worden. Na de taxatie duurt het 3 weken voor het digitale rapport wordt opgestuurd. Voor €10,-- kunt u ook een geprinte versie in een luxe bewaarmap  ontvangen

De keuringslocatie is dit jaar:
Jaap Bergman Kevers
Laarstraat 33
7471DA Goor

Waarom taxeren?

Het is verstandig dat u als VW-cabrioletbezitter uw auto laat taxeren, want zo heeft u bewijs in handen omtrent de huidige waarde bij eventuele schade.

Ook is onze technische man, Eddie Mathlener, aanwezig, die u op eventuele technische mankementen kan wijzen.

Wilt u zien, hoe een taxatie in zijn werk gaat, dat vindt u op de homepage van onze website een knop:  verslag evenementen, waarmee u een video kan zien van de taxatie van twee jaar geleden.

Een taxatierapport is meestal drie jaar geldig. Kijk dus op uw huidige rapport tot wanneer deze geldig is.

Vul het inschrijfformulier volledig in en verzend het. Het komt vanzelf aan bij evenementen@vwcabrio.nl  U krijgt automatisch  een bevestiging.

De sluitingstermijn voor de inschrijving is 1 mei 2023 of eerder, indien het maximum bereikt is. Dit zal aan u gemeld worden.

Ronald Menges, evenementencoördinator mobielnummer: 06 22 89 66 48

Inschrijfformulier Taxatiedag 2023
Gewenst tijdvak
Tussen 10.00 en 12.00 uur
Tussen 12.30 en 14.30 uur