Voorjaarsrit: rondje Bollenstreek.

Op 1 mei aanstaande is het zover dan kunnen we, als alles goed is, de voorjaarsrit van onze Club gaan rijden. En wat voor rit? We hebben voor die dag een mooi programma in elkaar gezet. Om een beetje warm te lopen, hierbij alvast een korte impressie. In de Open Kap 2 zullen verdere details en een aanmeld formulier te vinden zijn.

Ontvangst van 10.00 uur bij een kleinschalig museum in een oud fort alwaar we ontvangen worden met koffie/thee en iets lekkers. Circa 50 auto’s kunnen hier naast elkaar geparkeerd worden voor het fort (levert vast mooie foto’s op). Bezoek aan het museum zit in de deelnemers prijs voor deze dag. 

Vervolgens gaan we een mooie tocht rijden langs vele bollenvelden in de Bollenstreek, waarbij we er zeker van zijn dat vele velden mooi gekleurd zullen zijn met heel veel soorten bloemen.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om een stop in te lassen om ergens koffie/thee te drinken of om te lunchen of om zomaar even een foto te maken

Halverwege de middag worden we verwacht op een locatie waar de auto’s tussen de bloemen geparkeerd kunnen worden om mooie foto’s te schieten. Hier kan ook meer informatie opgehaald worden over de bollenteelt en bloemenpracht. 

Tot slot sluiten we af op een locatie om hier nog even met elkaar het glas te heffen en na te praten over deze voorjaarsrit.

Hierna bestaat de mogelijkheid om hier ook te dineren maar dan voor eigen kosten.

Wij hopen op veel aanmeldingen en dus een grote opkomst. 

Kosten zijn € 20,- per deelnemer en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. 

Namens de organisatie,

Sjoerd Bloemkolk, Irene en Machiel Hilverda